Izbornik

Usluge kluba

Poštovani članovi Društva

Pregledom evidencije korištenja prostorija  Društva - kluba u posljednjih pet godina, utvrđeno je da, iako je klub otvoren od 17 do 23 sata, samo u rijetkim slučajevima ( oko 7 % od svih radnih dana ) članovi i njihovi gosti ostaju u klubu nakon 22 sata. U svim tim slučajevima dolazak posjetitelja u klub bio je prije 22 sata. Stoga je, radi uštede na troškovima energije (elektrika –rasvjeta i plina-grijanje), Upravni odbor na sjednici od 27. rujna 2011. odlučio da će se  OD  17. LISTOPADA 2011. DO DALJNJEGA  ukoliko u 22 sata nema nikoga u prostorijama kluba on zatvoriti. Ukoliko se posjetitelji koji se u to vrijeme zateknu u klubu odluče i nakon 22 sata i nadalje zadržati u prostorijama kluba, za njih će klub biti otvoren kao i ranije do 23 sata..

Koristimo ovu priliku da zamolimo sve članove  Društva i voditelje sekcija da organizirana okupljanja (sastanci, predavanja, domjenci i sl.) najave barem tjedan dana unaprijed radi rezervacije određenih prostorija i to na tel 48 565 92 u vrijeme od 17 – 22 sata.  Ako se radi o okupljanjima koja nisu predviđena Statutom Društva, pa i kada su inicijatori članovi Društva, potrebno je ishoditi suglasnost Uprave Društva. Stoga, radi dobivanja takve suglasnosti, molimo da o svim relevantnim  podacima takvog okupljanja (tko saziva i kojim povodom) pismeno obavijestite Upravu Društva najkasnije deset dana prije predviđenog događaja. Bez suglasnosti u tim slučajevima, djelatnici Društva ovlašteni su uskratiti korištenje prostorija kluba.

Djelatnici Društva su ovlašteni također uskratiti korištenje prostorija Društva osobama koji nisu članovi Društva ako u prostorije nisu došli kao gosti prisutnog člana(ice) Društva.

Vjerujemo da će članovi razumjeti razloge ove odluke i da ona ne će imati bitnog utjecaja na mogućnosti korištenja prostorija Društva – kluba“kao do sada.

Klub se može koristiti za:

  • znanstveno ili stručno predavanje ili skup ( okrugli stol, seminar i sl);
  • koncerte, predstave, izložbe i sl;
  • sastanke radnih tijela, uredništava i sl. stručnih udruženja; 
  • sastanke organizacijskih odbora skupova, izložbe i sl.;
  • razgovore s uglednim gostima iz drugih sveučilišta i sl;
  • promocije knjiga, časopisa i drugih znanstvenih, stručnih, umjetničkih i muzičkih publikacija

Posjetitelji Kluba i sudionici skupova koji se održavaju u radno vrijeme Kluba imaju pravo koristiti usluge kuhinje Kluba. 

Usluge Kluba plaćaju se prema cjeniku kojeg utvrđuje Upravni odbor Društva.